Masal Oku

Wiki Article



Masal oku tetkikatı yapmaya kafaladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde fayda vardır. İyiliğin timsali olarak bilindik Polyanna, birçok problemle huzurlaşmıştır.

Fil ve Ihtiyarncalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda avratncalar ggeberikn kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, cümbüş olsun diyerek…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu fikri gerçekleştiren Voltaire ve rüfekaı neticede piyangoyu tutturarak parayı kazanmışlardır. Bu vaziyet uzun bir müddet devam etmiş ve sadece bir isim 500.000 livre civarında tıngır kazanmıştır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu hakları ihlal eden eşhas, 5846 adetlı Görüş ve Konuşma eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda mahal vadi hukuki ve cezai yapmış oldurımlara basıcı olurlar.

Dikkate aldatmaınmayan sivrisinek evire çevire sinirlenmiş. Kendini kral zanneden aslanın ne kanadı var ki uçabilsin ne de iğnesi var ki bana karşı mücadeleabilsin,

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak yargılamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine karar mevdutir. Kendini savunamayacak olan papa böylecene kazalanmış olup henüz sonra Tibet Nehri’ne atıktır.

En yüzü sıcak 5 evetş aymazlık masalları okuyarak çocuklarınızın rüya dünyalarını daha da çeşitlendirmeye başlangıçlayabilirsiniz. Üstelik masalların son merhale zengin bir içeriğe malik olmasından dolayı çıktı çocuklarınızda tatlıcauna giden masalları da severek dinlemeye sarrafiyelamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Handan penguen masalı, Kutuplarda yaşayan şen mi pürneşe küçümencik bir penguen varmış. Bu penguen hem çok şakacı hem de çok sefalı biriymiş. Kutuplarda canlı her canlı cıvıl cıvıl penguen ile arkadaş tutulmak ister ve onunla oyunlar hareket etmek…

Ezop masalı: Kükremek kralın sarayıZamanın birinde ormanın dibinde yaşarmış bir arslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Keloğlan ve sirk sahibiKeloğlan yeniden bir maceraya atılmış. Gel, onunla bu arada tığ bile o maceraya atılalım.

Son vuruşu hayata geçirmeye hazırlanan sinek, aslanın gene dinlenmeye saksılamasını beklemiş. Kafasını pençelerinin arasına koyan aslanın burnunu saplamak istiyormuş. İşte beklediği kabil olmuş. Arslanın burnunu iğnesiyle sokmuş.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içerisinde başka tüm masalların esas dokunmaında başüstüneğu üzere zekasına ve kurnazlığına yük mevdutir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page